søndag 6. april 2014

Oggevassdraget 04-05 april

For noen uker siden spurte broderen om vi snart kunne ta oss en telttur igjen. Slikt kan man ikke passere så på fredag var tospannet blitt trespann. Sekken ble pakket og vi satte kursen mot Ogge og Oggevassdraget. Været var strålende på fredag, men meterologene så ut til å være enige om at det ville komme nedbør lørdags formiddag.

Denne broen har vel sett sine beste dager
Vi gikk vel ikke lengre enn i en times tid før vi var fremme på stedet vi hadde kikket oss ut. Sist jeg var "her inne" var tilbake i 2006 tror jeg, den gang med kano.

Vel fremme ble teltet satt opp og fiskestengene montert. Det ble allikevel mer kaffeslaberas enn det ble fisking Jeg hadde ingen kjenning med fluestanga på de få kastene jeg tok. Broderen kjente noe var bortpå Panther Martin spinneren han brukte, men det ble ingen fast fisk.

Broderen koser seg med kaffe og sjokolade
Når vi satt med kaffekoppen fikk vi se en fiskeørn langt borte, men avstanden var så stor at det ble ikke noe særlig bilde ut av det. Det ble en tidlig natt og broderen fikk sove til klokken åtte før jeg vekket han.

Det er på ny liv i tua
Lopi sløver i lyngen
Stille vann og gode fiskeforhold
Etter kaffe på morgenkvisten og noen få kast med stanga bar turen tilbake til bilen ved tolvtiden. Det var ferske elgspor fra natten og vi fikk også se tre hvite romper danse bort fra oss. Rådyrene var som alltid ellers like sky.
Månen lyser i skogen
Fremdeles litt snø i skyggesidene
Natteferskt elgtråkk

Det var på høy tid med en telttur igjen så takk for turen!

2 kommentarer:

 1. Fin tur:)

  Litt morsomt at det var på Panther Martin Brodern kjente noe. Drar aldri på fisketur uten :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Panther Martin har vel reddet mang en kar langs bredden ja:)

   Slett